Els podcasts del Cercle

Els sectors culturals i els programes de recuperació econòmica post-covid

Episode Summary

“En aquest moment, en què milions de persones es troben físicament aïllades unes de les altres, la cultura ens ha unit, creant vincles i escurçant la distància que ens separa. La cultura ens ha servit de suport i d’inspiració i ens ha aportat esperança durant aquest període d’enorme ansietat i incertesa.” Ernesto Ottone R., sotsdirector general de Cultura de la UNESCO Les arts escèniques, la música i l’audiovisual a Espanya presentaven uns dades encoratjadores, que suposaven una recuperació de la crisi de l’any 2008. No obstant això, la pandèmia provocada per la covid-19 ha tornat a colpejar aquest sector. En la perspectiva de l’estructuració dels projectes relacionats amb la recuperació de l’activitat econòmica, el Cercle de Cultura, el Cercle d’Economia, PROA, ADETCA i l’Acadèmia Catalana de la Música organitzen una sessió per a posar en comú algunes visions i perspectives sobre la relació d’aquests fons i projectes i la relació amb els sectors de la cultura.

Episode Notes

L’acte és conduït per l’escriptor i periodista Jordi Amat, membre de les juntes del Cercle de Cultura i del Cercle d’Economia i comptarà amb una breu introducció d’en Jordi Pardo, president del Cercle de Cultura, i director general de la Fundació Pau Casals.

Amb la participació de:

  • Dulce Campos, cap de la “Unidad de Apoyo del plan de recuperación.” Dirección General de Industrias Culturales y Cooperación. Ministerio de Cultura y Deportes
  • Mariachiara Esposito. Policy Officer, Culture and Cultural Heritage, European Commission (DG EAC)
  • Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives, Ajuntament de Barcelona
  • Francesc Vilaró, cap del Gabinet Tècnic, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

#NextGenerationCultura